Het verhaal achter de webshop Woodr

''De schoonheid van hout gelaserde designs ligt in de unieke combinatie van de natuurlijke eigenschappen van hout en de precisie van geavanceerde technologie.''

Ik ben Lisa en heb een grote passie voor creativiteit met hout. Sinds mijn jeugd ben ik gefascineerd door de schoonheid en veelzijdigheid van dit natuurlijke element. Later ben ik Creative business gaan studeren en daaruit is deze WoodR webshop gerold. 

Op een dag heb ik besloten om mijn passie om te zetten in de webshop WoodR. Met oog voor detail en mijn natuurlijke affiniteit voor een persoonlijke touch, creëer ik prachtige houten cadeaus en home accessoires.  Ik vind het geweldig om met mijn creativiteit anderen blij te maken en hun huizen te verrijken met mijn houten creaties.

Bij Woodr kun je voor een breed scala aan prachtige houten designs die ik met veel passie en zorg maak. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau voor een geliefde of een nieuw pronkstuk voor in huis, bij Woodr vind je altijd iets bijzonders. Ik vind het geweldig om mijn creativiteit in te zetten om anderen blij te maken met mijn unieke houten creaties.

Elke dag probeer ik anderen te inspireren om de magie van hout te ontdekken. Als je op zoek bent naar iets speciaals, neem dan een kijkje op mijn website van Woodr en ontdek de schoonheid en creativiteit van hout. Ik ben er trots op dat ik anderen kan inspireren met mijn passie voor hout en hoop nog vele jaren door te gaan met het maken van unieke creaties

Woodr, speciaal voor jou

 Elk product is met zorg en aandacht gemaakt en krijgt een unieke persoonlijke touch. Of je nu een gepersonaliseerd cadeau zoekt of een nieuw pronkstuk voor in huis, Woodr heeft voor ieder wat wils. 

Woodr-homemade design-laser-hout
Winkelwagen