Terugbetaal- en retourneringsbeleid

We willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij WoodR. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden we u graag de mogelijkheid om het artikel binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren voor een volledige terugbetaling, met uitzondering van gepersonaliseerde producten.

Retourbeleid

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel in de originele verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Alle kaartjes moeten nog aan het item zitten. Items mogen geen zichtbare gebruikssporen vertonen. Houd er rekening mee dat gepersonaliseerde producten niet kunnen worden geretourneerd en items met korting kunnen niet worden geruild.

Als uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als uw retourzending wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditnota naar uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode gestuurd. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de creditnota op uw account wordt weergegeven, afhankelijk van uw bank.

Retouradres:
WoodR
vrijkebomenweg 9
6035SC Ospel

Herroepingsrecht

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. Wij willen je echter wat langer de tijd geven om je keuze te maken. Daarom heb je bij ons 14 dagen om je retour aan te melden. Zodra je de retour hebt aangemeld, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

Terugbetalingsbeleid

We zullen uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van uw retourzending een terugbetaling verwerken. De terugbetaling omvat de aankoopprijs van het artikel, met uitzondering van gepersonaliseerde producten en verzendkosten. Let op: de kosten voor het retourneren van het artikel zijn voor uw eigen rekening.

Als u nog vragen heeft over ons retour- en terugbetalingsbeleid, neem dan gerust contact met ons opnemen.

Stappenplan retourneren

 1. Retour aanmelden
  Neem contact op met de klantenservice van WoodR.nl via info@woodR.nl om aan te geven dat u een product wilt retourneren. Vermeld het bestelnummer en de reden van retournering.
 2. Bevestiging retour
  Zodra uw retourverzoek is ontvangen en goedgekeurd, stuurt WoodR u een bevestiging per e-mail. Deze e-mail bevat het retouradres waar u het product naartoe kunt sturen.
 3. Retoureisen
  Zorg ervoor dat het product in de originele verpakking zit en dat alle kaartjes nog aan het product bevestigd zijn. Het product mag geen zichtbare gebruikssporen hebben.
 4. Verpakken
  Verpak het product goed zoals het ook bij u is aangekomen en stuur het retour naar het opgegeven retouradres: vrijkebomenweg 9, 6035SC Ospel.
 5. Verzenden
  Verzend het pakket met een verzendmethode van uw keuze en zorg ervoor dat u een trackingnummer hebt. De kosten voor het retourneren van het product zijn voor uw eigen rekening.
 6. Terugbetaling
  Zodra WoodR.nl het geretourneerde product heeft ontvangen en geïnspecteerd, wordt de terugbetaling verwerkt. WoodR.nl streeft ernaar om de terugbetaling binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde product te verwerken. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat de terugbetaling op uw rekening verschijnt, afhankelijk van uw betaalmethode.

Met deze stappen kunt u gemakkelijk een product retourneren naar WoodR.nl. Als u nog vragen heeft over de retourprocedure, neem dan gerust contact op met de klantenservice van WoodR.nl via info@woodR.nl.

Winkelwagen